«Διαχείριση άγχους εν μέσω πανδημίας Covid-19»

Διαδικτυακές διαδραστικές συναντήσεις για μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, στο πλαίσιο του εγκεκριμένου από το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο προγράμματος «The Tipping Point in Education (TTP)»

Στέλεχος του ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου Κρήτης (Κ.Π. ΟΚΑΝΑ) αναλαμβάνει το ρόλο του «μέντορα» και συνομιλεί με μαθητές, με στόχο τη διαχείριση του άγχους, την προαγωγή της ψυχοκοινωνικής υγείας και την πρόληψη των εξαρτήσεων.

Περισσότερες πληροφορίες στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.thetippingpoint.org.gr

Μπορεί να είναι εικόνα ένα ή περισσότερα άτομα και κείμενο που λέει "TIPPING POINT Σοφία Περακάκη Κοινωνική Λειτουργός- Επιστημονικό Στέλεχος Πρόληψης #MentorDay Τι είναι για μένα το "Tipping Point"; Ένα παράθυρο σύνδεσης και επικοινωνίας. Ένα παράθυρο διαλόγου γεμάτο από ερωτήσεις που επιζητούν να ανακαλύψουν δρόμους για απαντήσεις. Ένα παράθυρο που φέρνει σε επαφή το παλιό με το νέο. Εμάς, τους <έμπειρους>»>, τους <<ειδικούς>>, με τους μαθητές, τους νέους. Τα νέα παιδιά που ονειρεύονται το δικό τους αύριο. Τα νέα παιδιά που χτίζουν καθημερινά με κόπο το δικό τους αύριο. Τα νέα παιδιά που για ν' ανθίσουν χρειάζονται την αγάπη, τη φροντίδα και την υποστήριξη όλων μας."

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης