Εκπαίδευση Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ιανουάριος 2016 - Δεκέμβριος 2016)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 2016 έως Δεκέμβριος 2016 και είχαν πλαίσιο την Εκπαίδευση Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν:

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:

 • Δεκαοχτώ (18) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 3 ωρών έκαστη, με θέμα: "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο", σε μαθητές Ε’ και Στ’ τάξης των εξής δημοτικών σχολείων: 8ο, 1ο, 15ο, 31ο, 45ο, 49ο Ηρακλείου. Σε συνεργασία  με την υπεύθυνη συντονισμού των δράσεων του Κοινωνικού Σχολείου της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Περιφερειακής Ενότητας Ηρακλείου, τις Διευθύνσεις των σχολείων και σπουδαστή πρακτικής άσκησης του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας, της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας, ΤΕΙ Κρήτης (351 άτομα).
   
 • Δύο (02) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη, με θέμα: "Έκφραση συναισθημάτων", στους μαθητές της Δ' τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αγίας Μαρίνας. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου (58 άτομα).

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

 •  Μια (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, σε μαθητές Α’, Β’ και Γ’ τάξης Γυμνασίου, με θέμα: "Επικοινωνία - Έκφραση Συναισθημάτων", του 6ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου και τις υπεύθυνες καθηγήτριες σχολικού project (25 άτομα).
   
 • Μια (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών στους μαθητές του Καλλιτεχνικού Σχολείου Ηρακλείου, με θέμα: "Πρόληψη των εξαρτήσεων". Σε συνεργασία με τη διεύθυνση του σχολείου (40 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, με θέμα: "Ο ρόλος της οικογένειας στη διαμόρφωση της προσωπικότητας", στους μαθητές της Β' τάξης του Γενικού Λυκείου Γουβών. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου και υπεύθυνη καθηγήτρια σχολικού project (30 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, με θέμα: "Εφηβεία και Εξαρτήσεις", στους μαθητές της Α' τάξης του 2ου Λυκείου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου (25 άτομα).

Τριτοβάθμια Εκπαίδευση:

 • Εκπαίδευση σπουδαστών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας, ΤΕΙ Κρήτης, στο πλαίσιο της εργαστηριακής τους άσκησης (05 άτομα). 
 • Εκπαίδευση σπουδαστών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας, ΤΕΙ Κρήτης, στο πλαίσιο της εξάμηνης πρακτικής του άσκησης (01 άτομο).
   
 • Μια (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, σε σπουδαστές Γ εξαμήνου, του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας & Πρόνοιας, ΤΕΙ Κρήτης, για το έργο, τη δράση και τις προληπτικές παρεμβάσεις του ΚΕΣΑΝ - Κέντρου Πρόληψης Ηρακλείου (100 άτομα).
   
Activities: 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης