Προβολή ντοκιμαντέρ: «El Sistema - Σώζοντας Ζωές»

07-09-2014
21:00 to 22:30
Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, σε συνεργασία με τον Οργανισμό Κατά των Ναρκωτικών (Ο.ΚΑ.ΝΑ.), παρουσιάζει το «El Sistema - Σώζοντας Ζωές», της σειράς ντοκιμαντέρ Εξάντας, του Γιώργου Αυγερόπουλου. Μια παραγωγή της Small Planet για τη ΝΕΤ© 2011 - 2012. Διάρκεια: 51 λεπτά.
 
Θερινός Δημοτικός Κινηματογράφος «Βηθλεέμ».
Κυριακή 07 Σεπτεμβρίου 2014, στις 21:00. Είσοδος ελεύθερη!
 
Το ντοκιμαντέρ αφηγείται την πρωτοβουλία του καθηγητή μουσικής και οικονομολόγου Χοσέ Αντόνιο Αμπρέου από τη Βενεζουέλα, ο οποίος το 1975 αποφάσισε να «σώσει» όσα περισσότερα παιδιά μπορούσε από τη φτώχεια και την εγκληματικότητα, εισάγοντάς τα στην κλασσική μουσική και κάνοντάς τα μέλη μιας συμφωνικής ορχήστρας. Τέσσερις δεκαετίες μετά το πρόγραμμα έχει εξαπλωθεί σε όλη τη Βενεζουέλα, με την στήριξη και των εκάστοτε κυβερνήσεων της χώρας.

Σενάριο, Σκηνοθεσία, Επιτόπια Έρευνα: Γιώργος Αυγερόπουλος. Διεύθυνση Φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης. Οργάνωση & Διεύθυνση Παραγωγής: Αναστασία Σκουμπρή. Συντονισμός Έρευνας: Γεωργία Ανάγνου. Έρευνα: Μανώλης Φυλακτίδης. Μοντάζ: Βασίλης Μάγκος, Άννα Πρόκου.

 
 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης