Δικτύωση ΚΕΣΑΝ με Κοινότητα (Δεκέμβριος 2011 - Νοέμβριος 2012)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2011 έως Νοέμβριος 2012 και είχαν πλαίσιο τη Δικτύωση με Κοινότητα - Φορείς, αφορούν: 

  • Συνεργασία με Στρατιωτικές Μονάδες του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας Νομόυ Ηρακλείου και Λασιθίου: ΣΕΑΠ – Σχολή Εφέδρων Αξιωματικών Πεζικού Ηρακλείου (Σεπτέμβριος 2012), Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας - 126 Σμηναρχία Μάχης Ηρακλείου (Σεπτέμβριος 2012), 3ο Κέντρο Ελέγχου Περιοχής (Κ.Ε.Π.) Πολεμικής Αεροπορίας Ζήρου Σητείας (Νοέμβρίος 2012): Υλοποίηση τριών (3) Προγραμμάτων ενημέρωσης, επιμόρφωσης και εξειδικευμένης εκπαίδευσης σε όλες τις βαθμίδες του στρατού (διοικητές και υγειονομικό προσωπικό μονάδων), στο θέμα της πρόληψης των εξαρτήσεων.  
  • Συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη Ηρακλείου και με την υποστήριξη των Γραφείων Σχολικών Δραστηριοτήτων των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου: Προβολή δώδεκα (12) κινηματογραφικών ταινιών, με θέμα την οικογένεια. 
  • Συμμετοχή στις δράσεις της "8ης Εβδομάδας Πρόληψης για το αλκοόλ", μίας πρωτοβουλίας του συλλόγου εξαρτημένων από το αλκοόλ "Επιστροφή"
  • Συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου: Εκδήλωση: "Κυκλοφορώ με ασφάλεια στους δρόμους της πόλης μας", στο πλαίσιο της "8ης Εβδομάδας Πρόληψης για το Αλκοόλ"
  • Συνεργασία το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου: Συμμετοχή στο Φεστιβάλ Δημιουργικής Έκφρασης - Παρουσίαση θεατρικού δρώμενου: "Η θλιμμένη παπαρούνα", από ομάδα μαθητών Δ’ τάξης του 49ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, που συμμετείχε σε πρόγραμμα ευαισθητοποίησης για τη διαφορετικότητα.
  • Συνεργασία με το Δήμο Ηρακλείου και με την υποστήριξη του Συλλόγου Εθελοντών για την Πρόληψη: "Η Ομάδα": Δράση με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών: "Χρώματα και Νότες στις γειτονιές της πόλης". Ανάπλαση πάρκου -καθαρισμός, εικαστικές παρεμβάσεις- στην περιοχή του παλιού Υγειονομικού.
  • Ατομικά ραντεβού (σχολικοί σύμβουλοι, υπεύθυνοι γραφείων σχολικών δραστηριοτήτων, διευθυντές, εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές) και παρεμβάσεις σε θέματα όπως χρήση ουσιών, επιθετική συμπεριφορά, προβλήματα /δυσκολίες στην οικογένεια, στο σχολείο κ.λπ..
     
Activities: 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης