Δράσεις Συλλόγου Εθελοντών στην Πρόληψη "Η Ομάδα" (2001)

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα 

  • Θέμα: "Νεολαία για την Ευρώπη". Δράση: "Ανταλλαγές νέων". Την οργάνωση ανέλαβε το ΚΕ.Σ.Α.Ν., σε συνεργασία με την περιφέρεια Κρήτης. Η υλοποίησή του έγινε από το ΚΕΣΑΝ και την "Ομάδα". Για τις ανάγκες του προγράμματος δημιουργήθηκε μία ομάδα νέων, στην οποία συμμετείχαν νέοι και από την ομάδα εθελοντών, με στόχο την προετοιμασία για την φιλοξενία αντίστοιχης ομάδας νέων από την Φλωρεντία της Ιταλίας, καθώς και της ομάδας του Ηρακλείου στην Φλωρεντία. Στο πλαίσιο της ανταλλαγής πραγματοποιήθηκαν δραστηριότητες πρόληψης στο Ηράκλειο τον Απρίλιο του 2001 και στην Φλωρεντία τον Ιούλιο του 2001. 

Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα 

  • Θέμα: "Απασχολησιμότητα και Πρόληψη". Το πρόγραμμα εγκρίθηκε και υλοποιήθηκε από τον Οκτώβριο του 2001 με διάρκεια 7 μηνών, μέχρι τον Ιούνιο του 2002. Τόπος υλοποίησης: Δήμοι Αρχανών και Ηρακλείου. Αποδέκτες του προγράμματος ήταν μαθητές, εκπαιδευτικοί και γονείς. Για την υλοποίησή του  πραγματοποιήθηκε από το ΚΕ.Σ.Α.Ν. εκπαιδευτικό σεμινάριο στα μέλη της "Ομάδας".

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης