Εκπαίδευση Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2011 - Νοέμβριος 2012)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2011 έως Νοέμβριος 2012 και είχαν πλαίσιο την Εκπαίδευση Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • Τρεις (03) Εκδηλώσεις: "Παίζουμε με τα Παιχνίδια του Κόσμου" στο 49ο Δημοτικό Σχολείο και στο Σχολείο Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου, και με σκοπό την ανάδειξη του παιχνιδιού ως μέσου κοινωνικής και πολιτιστικής εκπαίδευσης και ανάπτυξης (ανοιχτές στο κοινό). 
   
 • Μία (01) Ομάδα Εφήβων κοριτσιών (15 - 18 ετών), με θέμα: "Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τις εξαρτήσεις και τη σεξουαλική διαπαιδαγώγηση". Σε συνεργασία με το Κέντρο Παιδικής Μέριμνας Θηλέων Ηρακλείου (12 άτομα).  
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση σε μαθητές Α’ τάξης του 4ου Λυκείου Ηρακλείου, με θέμα: "Εξαρτησιογόνες ουσίες", στο πλαίσιο σχολικού project (24 άτομα).  
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση σε μαθητές Α’ τάξης του Λυκείου Γουβών, με θέμα: "Βία στα ομαδικά αθλήματα και αντιμετώπισή της", στο πλαίσιο σχολικού project (22 άτομα). 
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, σε μαθητές Α’ τάξης του 2ου Λυκείου Ηρακλείου, με θέμα: "Εφηβεία: Διαφυλικές σχέσεις", στο πλαίσιο σχολικού project (23 άτομα). 
   
 • Μία (01) Ομάδα Μαθητών Δ’ τάξης του 49ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, με θέμα: "Ενημέρωση και ευαισθητοποίηση για τη διαφορετικότητα" (15 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση σε μαθητές Στ’ τάξης του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Λασιθίου, με θέμα: "Μετάβαση από το Δημοτικό στο Γυμνάσιο" ( 20 άτομα). 
   
 • Τρεις (03) Ενημερωτικές Συναντήσεις σε μαθητές Α' τάξης του 4ου, 10ου και 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου, με θέμα: "Ασφαλή χρήση του διαδικτύου" (Πρόγραμμα "Κοινωφελούς Εργασίας" Δήμου Ηρακλείου) (300 άτομα).
   
Activities: 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης