Ενημερωτική εκδήλωση: "Ανήλικοι Χρήστες Διαδικτύου - Πότε κινδυνεύει το παιδί μου και πώς θα το μάθω να προστατεύεται"

Ενημερωτική εκδήλωση για την ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο διοργανώνει το Γυμνάσιο Γαζίου, σε συνεργασία με τα Δημοτικά Σχολεία Γαζίου 1ο, 2ο και 3ο, την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 17:30, στο Γυμνάσιο Γαζίου, με σκοπό την ενημέρωση των γονιών για τους κινδύνους που ελλοχεύουν από την ενασχόληση των παιδιών τους στον ψηφιακό κόσμο και την προστασία τους. 

Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι η Νομικός, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της Ανοιχτής Γραμμής Καταγγελιών SAFELINE, του Ελληνικού Κέντρου Ασφαλούς Διαδικτύου του ΙΤΕ κ. Μελτίνη Χριστοδουλάκη, με θέμα: "Ασφαλής Χρήση Διαδικτύου από Παιδιά και Εφήβους" και η Κοινωνική Λειτουργός, Στέλεχος ΚΕΣΑΝ - Κέντρου Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας, κ. Σοφία Περακάκη, με θέμα: "Σύγχρονες Εξαρτήσεις: Η Εξάρτηση από το Διαδίκτυο".

Η εκδήλωση είναι ανοιχτή για το κοινό.

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης