Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2005 - Νοέμβριος 2006)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2005 έως Νοέμβριος 2006 και είχαν πλαίσιο τη Σχολική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν:  

 • Μία (01) Ημερίδα, σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο Αγωγής Υγείας, Σχολικούς Συμβούλους και Διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σχολείων Νομού Ηρακλείου (50 άτομα περίπου).       
   
 • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης -δάσκαλοι και νηπιαγωγοί-, διάρκειας 30 ωρών έκαστο, με στόχο την εφαρμογή Προγραμμάτων Αγωγής Υγείας στα σχολεία, σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (50 άτομα).    
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για καθηγητές, διάρκειας 15 ωρών, με θέμα: "Η επικοινωνία", σε συνεργασία με το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας (12 άτομα).
     
 • Πρόγραμμα Σύμπραξης Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων, με θέμα: "Διαχείριση συναισθημάτων - επικοινωνία στην ομάδα", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (10 άτομα x 10 σχολεία).    
              
 • Εκδήλωση Σύμπραξης Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, με μαθητές και εκπαιδευτικούς Δημοτικών Σχολείων και Νηπιαγωγείων (200 μαθητές περίπου, 20 εκπαιδευτικοί).
   

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης