Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2006 - Νοέμβριος 2007)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2006 έως Νοέμβριος 2007 και είχαν πλαίσιο τη Σχολική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • Έξι (06) Βιωματικά Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης –δάσκαλοι και νηπιαγωγοί–, διάρκειας 30 ωρών έκαστο, με θέμα: "Διαπροσωπικές σχέσεις – Ψυχική υγεία: Από το παιχνίδι στο βίωμα και την ομάδα", σε συνεργασία με τα Γραφεία Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευης Νομών Ηρακλείου και Λασιθίου (120 άτομα). 
   
 • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης -δάσκαλοι και νηπιαγωγοί-, διάρκειας 15 ώρες έκαστο, με θέμα: "Μέθοδοι και εργαλεία για τη δουλειά με την τάξη ως ομάδα" (50 άτομα).
   
 • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια για καθηγητές, διάρκειας 15 ώρες έκαστο, με θέμα: "Πρόληψη διακοπής του σχολείου από μαθητές Γυμνασίου", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (40 άτομα). 
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για καθηγητές, διαρκεις 15 ωρών, με θέμα "Αγωγή Υγείας: Πεδίο έκφρασης, επικοινωνίας, συνεργασίας και βιωματικής μάθησης", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (20 άτομα).
    
 • Πρόγραμμα Σύμπραξης 10 Δημοτικών Σχολείων και 10 Νηπιαγωγείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με θέμα: "Διαχείριση συναισθημάτων – επικοινωνία ομάδων", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (20 εκπαιδευτικοί, 20 σχολεία, 500 μαθητές).       
   
 • Εκδήλωση Σύμπραξης 10 Δημοτικών Σχολείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς Δημοτικών Σχολείων Νομού Ηρακλείου (20 εκπαιδευτικοί, 200 μαθητές και γονείς των μαθητών).
   
 • Εκδήλωση Σύμπραξης 10 Νηπιαγωγείων Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, με μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς Νηπιαγωγείων Νομού Ηρακλείου (20 εκπαιδευτικοί, 200 μαθητές και γονείς των μαθητών).
   
 • Συνάντηση Δικτύωσης Κοινωνικών Φορέων (ΚΔΑΥ, ΚΕΘΙ, ΚΕΘΕΑ) με εκπαιδευτικούς δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, που υλοποιούν προγράμματα Αγωγής Υγείας σε μαθητές, με θέμα: "Διακοπή του σχολείου".    
                                               

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης