Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2007 - Νοέμβριος 2008)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2007 έως Νοέμβριος 2008 και είχαν πλαίσιο τη Σχολική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • Τρία (03) Βιωματικά Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης –δάσκαλοι και νηπιαγωγοί–, διάρκειας 30 ωρών έκαστο, με θέμα: "Δυναμική της ομάδας", σε συνεργασία με τους Σχολικούς Συμβούλους 5ης και 9ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (80 άτομα).  
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για διευθυντές σχολείων της 5ης και 9ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, διάρκειας 30 ωρών, με θέμα: "Ο ρόλος του σύγχρονου Διευθυντή" (20 άτομα).   
   
 • Τρία (03) Βιωματικά Σεμινάρια για καθηγητές, διάρκειας 10 ωρών έκαστο, εκ των οποίων το ένα είχε εποπτικό χαρακτήρα, με θέμα: "Η βιωματική εκπαίδευση στην Αγωγή Υγείας", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (60 άτομα).
   
 • Δύο (02) Ενημερωτικές Συναντήσεις για δασκάλους, διάρκειας 5 ωρών έκαστη, με θέμα: "Συγκρούομαι, γιατί διαφέρω", σε συνεργασία με Σχολικούς Συμβούλους της 5ης και 9ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (60 άτομα).
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για νηπιαγωγούς, διάρκειας 15 ωρών, με θέμα: "Βιωματική μάθηση – Ο ρόλος του Νηπιαγωγού", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (25 άτομα).    
                     
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για καθηγητές, διάρκειας 15 ωρών, με θέμα: "Διαφορετικότητα", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου. 
             
 • Δεκαέξι (16) Εκπαιδευτικές Συναντήσεις για δασκάλους της 5ης και 9ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, διάρκειας 5 ωρών έκαστη (450 άτομα).
   
 • Μία (01) Ημερίδα, με θέμα: "Η παραβατικότητα στα σχολεία" και συμμετοχή διευθυντών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου.  
   
 • Συμμετοχή σε Ημερίδα που διοργάνωσε το Γραφείο Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, με θέμα: "Διαφορετικότητα στο χώρο του σχολείου".
                                                                                 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης