Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2008 - Νοέμβριος 2009)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2008 έως Νοέμβριος 2009 και είχαν πλαίσιο τη Σχολική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • Οκτώ (08) Βιωματικά Σεμινάρια για εκπαιδευτικούς πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης –δάσκαλοι και νηπιαγωγοί–, διάρκειας 30 ωρών έκαστο, με θέμα: "Η Δυναμική των ομάδων" και "Η διαφορετικότητα", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (230 άτομα).  
                                                                                                                                                                                                                                                              
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για διευθυντές Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, διάρκειας 68 ωρών, με θέμα: "Δυναμική της ομάδας. Διαχείριση δυσκολιών του ρόλους τους" (17 άτομα). 
   
 • Δεκαέξι (16) Βιωματικά Σεμινάρια για δασκάλους της 5ης και 9ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, διάρκειας 64 ωρών (400 άτομα).               
             
 • Τρία (03) Βιωματικά Σεμινάρια για καθηγητές, διάρκειας 15 ωρών έκαστο, με θέμα: "Ο ρόλος του εκπαιδευτικού στην πρόληψη - Δυναμική ομάδων", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (90 άτομα).  
     
 • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια για καθηγητές, διάρκειας 30 ωρών έκαστο, με θέμα: "Η διαφορετικότητα στα σχολεία", σε συνεργασία με το Γραφείο Αγωγής Υγείας Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (50 άτομα).
   
 • Ένα (01) Εποπτικό Βιωματικό Σεμινάριο για καθηγητές, διάρκειας 21 ωρών, με στόχο την εφαρμογή προγράμματος Αγωγής Υγείας για το θέμα της Διαφορετικότητας στα σχολεία (15 άτομα).
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο με θέμα: "Δουλεύοντας τη διαφορετικότητα στην Αγωγή Υγείας, με αφορμή μια ταινία (Plaeasantville)". Στόχος είναι η εκπαίδευση καθηγητών, που υλοποιούν προγράμματα Αγωγής Υγείας για τη διαφορετικότητα, για το πώς μπορούν να χρησιμοποιήσουν μια κινηματογραφική ταινία ή αποσπάσματα μιας ταινίας, για να δουλέψουν με βιωματικό τρόπο μέσα στην τάξη το θέμα της διαφορετικότητας.
   
 • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια για καθηγητές Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών και Μέσης Εκπαίδευσης, διάρκειας 20 ωρών έκαστο, με θέμα: "Δυναμική της ομάδας" (30 άτομα).
   

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης