Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2010 - Νοέμβριος 2011)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2010 έως Νοέμβριος 2011 και είχαν πλαίσιο τη Σχολική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεαπόλεως Λασιθίου, διάρκειας 6 ωρών, εκπαίδευση στο εγχειρίδιο: "Δεξιότητες για παιδιά δημοτικού σχολείου" (10 άτομα).
   
 • Ένα (01) Εποπτικό Βιωματικό Εργαστήριο για καθηγητές του 5ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου, διάρκειας 5 ωρών (15 άτομα).
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για νεοδιόριστους Δασκάλους της 9ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευησης Nομού Ηρακλείου, διάρκειας 15 ωρών, με θέμα: "Διαχείριση της ομάδας" (25 άτομα).  
                                                         
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για δασκάλους, που εφαρμόζουν προγράμματα Πολιτιστικών Δραστηριοτήτων, διάρκειας 15 ωρών, με θέμα: "Δυναμική της ομάδας" (25 άτομα).         
                             
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για δασκάλους, που εφαρμόζουν προγράμματα Αγωγής Υγείας, διάρκειας 15 ωρών, με θέμα: "Διαχείριση συγκρούσεων" (25 άτομα).          
                                                            
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για δασκάλους του Νομού Λασιθίου, που εφαρμόζουν προγράμματα Αγωγής Υγείας, διάρκειας 6 ωρών, με θέμα: "Διαχείριση ομάδας" (15 άτομα).
   
 • Ενημέρωση στο σύλλογο Καθηγητών του 6ου ΕΠΑΛ Ηρακλείου για το πρόβλημα των εξαρτησιογόνων ουσιών στη μαθητική κοινότητα (60 άτομα).
   
 • Παρέμβαση στη σχολική κοινότητα του 41ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (εκπαιδευτικοί, μαθητές, γονείς) (60 άτομα).
   
 • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια για δασκάλους, που υλοποιούν προγράμματα σχολικών δραστηριοτήτων, διάρκειας 15 ωρών έκαστο, με θέμα: "Δυναμική της ομάδας" (40 άτομα).
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο για δασκάλους του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεαπόλεως Ν. Λασιθίου, διάρκειας 6 ωρών, με θέμα: "Δυναμική της ομάδας" (12 άτομα).
   

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης