Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2012 - Νοέμβριος 2013)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2012 έως Νοέμβριος 2013 και είχαν πλαίσιο τη Σχολική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 
 
Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση:
 
 • Τέσσερις (04) Συναντήσεις πιλοτικού προγράμματος, διάρκειας 2 ωρών έκαστη, σε δασκάλους, με θέμα: "Αντιμετώπιση παιδικής επιθετικότητας", των εξής δημοτικών σχολείων: 10ο, 13ο, 14ο, 21ο, 35ο, 36ο, 37ο Ηρακλείου και Ανάληψης Χερσονήσου. Σε συνεργασία με τις Σχολικές Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης της 4ης, 5ης και 9ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (12 άτομα).
   
 • Έξι (06) Επιμορφωτικές Ημερίδες, διάρκειας 6 ωρών έκαστη, σε δασκάλους, με θέμα: "Δυναμική της Ομάδας: Βασικές αρχές και ζητήματα της εργασίας με ομάδες μέσα στην τάξη", στα εξής δημοτικά σχολεία: 35ο Ηρακλείου, Προφήτη Ηλία, Καρκαδιώτισσας, 36ο Ηρακλείου, Αγίου Θωμά, Τσιφούτ Καστελίου, 46ο Ηρακλείου, Μεγάλης Βρύσης, Αγίου Σύλλα, 10ο, 16ο Ηρακλείου, 18ο, 32ο Ηρακλείου, 9ο Ηρακλείου, Βασιλειών. Σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης της 4ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (180  άτομα).
   
 • Μία (01) Επιμορφωτική Ημερίδα, διάρκειας 5 ωρών, με θέμα: "Δυναμική της Ομάδας: Βασικές αρχές και ζητήματα της εργασίας με ομάδες μέσα στην τάξη", σε δασκάλους του 37ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης της 5ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (30 άτομα).
   
 • Πέντε (05) Επιμορφωτικές Ημερίδες, διάρκειας 6 ωρών έκαστη, σε δασκάλους, με θέμα: "Δυναμική της Ομάδας: Βασικές αρχές και ζητήματα της εργασίας με ομάδες μέσα στην τάξη", στα εξής δημοτικά σχολεία: Αγίας Πελαγίας, 2ο και 2ο Αγίας Μαρίνας, Ροδιάς, Φόδελε, 1ο Γαζίου, 1ο και 2ο Κρουσώνα, 25ο και 27ο Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο Δημοτικής Εκπαίδευσης της 3ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (108 άτομα).
   
Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:
 
 • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια, διάρκειας 5 ωρών έκαστο, σε καθηγητές, με θέμα: "Διαχείριση συγκρούσεων μέσα στην τάξη". Σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (50 άτομα).
   

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης