Επιμόρφωση Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2011 - Νοέμβριος 2012)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2011 έως Νοέμβριος 2012 και είχαν πλαίσιο την επιμόρφωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 
 
 • Τρία (03) Βιωματικά Σεμινάρια, διάρκειας 60 ωρών, με θέμα: "Σχέσεις εφήβων με την οικογένεια", σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του Πειραματικού Γυμνασίου, του 3ου Γυμνασίου, του 2ου Λυκείου και του Πειραματικού Λυκείου Ηρακλείου (70 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 3 ωρών, με θέμα: "Εφηβεία και εξαρτήσεις", σε γονείς εφήβων μαθητών. Σε συνεργασία με Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης, στα Πεζά Ηρακλείου (15 άτομα).  
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο, διάρκειας 4 ωρών, με θέμα: "Συζητώντας για τους εφήβους με αφορμή μία ταινία", σε γονείς μαθητών δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης. Σε συνεργασία με τη Νέα Κινηματογραφική Λέσχη και το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (17 άτομα).
   
 • Δύο (02) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 4 ωρών, με θέμα: "Διαπολιτισμικότητα και ο ρόλος της οικογένειας", σε γονείς Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου Ευρωπαϊκής Παιδείας Ηρακλείου (35 άτομα). 
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 3 ωρών, με θέμα: "Σύγχρονες εξαρτήσεις και ο ρόλος του γονέα", σε γονείς Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού (20 άτομα). 
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 3 ωρών, με θέμα: "Μετάβαση από το δημοτικό στο γυμνάσιο", σε γονείς Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νεάπολης Λασιθίου (15 άτομα). 
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 3 ωρών, με θέμα: "Μαθαίνω το παιδί μου να σέβεται τον εαυτό του και τους άλλους", σε γονείς Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 47ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (30 άτομα). 
   
 • Δύο (02) Βιωματικά Σεμινάρια, διάρκειας 40 ωρών, με θέμα: "Επικοινωνία στην οικογένεια", σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου, 14ου και 43ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (25 άτομα). 
   
 • Τρεις (03) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 6 ωρών, με θέμα: "Ασφαλή χρήση του διαδικτύου", σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου, 10ου και 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου (Πρόγραμμα "Κοινωφελούς Εργασίας" Δήμου Ηρακλείου) (40 άτομα).
   

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης