Επιμόρφωση Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2012 - Νοέμβριος 2013)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2012 έως Νοέμβριος 2013 και είχαν πλαίσιο την επιμόρφωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • Τέσσερις (04) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη, με θέμα: "Ασφαλή χρήση του διαδικτύου", σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 9ου, 8ου, 1ου Γυμνασίου και του 12ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (Πρόγραμμα "Κοινωφελούς Εργασίας" Δήμου Ηρακλείου) (60 άτομα). 
   
 • Δύο (02) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη, με θέματα: "Εφηβεία και εξαρτήσεις: Ο ρόλος της οικογένειας" και "Ρόλοι μέσα στην οικογένεια", σε γονείς μαθητών πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Σε συνεργασία με την Ιερά Αρχιεπισκοπή Κρήτης, στο πλαίσιο του προγράμματός της "Σχολές Γονέων" (40 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, με θέμα: "Προβλήματα συμπεριφοράς παιδιών και τρόποι διαχείρισής τους", σε γονείς μαθητών Α’ τάξης Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (40 άτομα).
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο, διάρκειας 20 ωρών, με θέμα: "Επικοινωνία στην οικογένεια", σε γονείς Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 18ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (18 άτομα).
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Σεμινάριο, διάρκειας 8 ωρών, με θέμα: "Βήματα για τη ζωή", σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας. Σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών στην Πρόληψη "Η Ομάδα" (12 άτομα).
   

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης