Επιμόρφωση Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δεκέμβριος 2013 - Νοέμβριος 2014)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Δεκέμβριος 2013 έως Νοέμβριος 2014 και είχαν πλαίσιο την επιμόρφωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • ​Δύο (02) Ομάδες Γονέων, διάρκειας 20 ωρών έκαστη, με θέμα: "Επικοινωνία στην οικογένεια. Ο ρόλος του γονέα σήμερα"σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου Λυκείου και του 3ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με την ψυχολόγο Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ Ηρακλείου (33 άτομα).
   
 • Πέντε (05) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη, με θέμα: "Ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο"σε γονείς Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 36ο, 37ου Δημοτικού Σχολείου, του 1ου Γυμνασίου, 7ου και του 11ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με την ψυχολόγο Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα του ΟΑΕΔ Ηρακλείου (133 άτομα).
   
 • Τέσσερις (04) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη, σε γονείς που συμμετείχαν στο πιλοτικό πρόγραμμα "Το σπίτι των παιδιών", από τα εξής δημοτικά σχολεία: 10ο, 13ο, 14ο, 21ο, 35ο, 36ο, 37ο Ηρακλείου και Ανάληψης Χερσονήσου. Σε συνεργασία με τις Σχολικές Συμβούλους Δημοτικής Εκπαίδευσης της 4ης, 5ης και 9ης Περιφέρειας Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (120 άτομα).
   
 • Έξι (06) Βιωματικά Σεμινάρια, διάρκειας 2 ωρών έκαστο, με θέμα: "Βήματα για τη ζωή", σε γονείς παιδιών προσχολικής ηλικίας, μία (1) από το 17ο , τρία (3) από το 28ο, μία (1) από το 24ο  και τρία (3) από το 46ο Νηπιαγωγείο Ηράκλειο. Σε συνεργασία με το Γραφείο Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου, το 3ο Δημοτικό Διαμέρισμα Ηρακλείου και το Σύλλογο Εθελοντών στην Πρόληψη "Η Ομάδα" (55 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, με θέμα: "Σχέσεις σχολείου - οικογένειας"σε γονείς του Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων του 26ο Δημοτικού Σχολείου (10 άτομα). 
   
 • Μία (01) Ομάδα Γονέων, διάρκειας 20 ωρών, με θέμα: "Επικοινωνία στην οικογένεια. Ο ρόλος του γονέα σήμερα", σε γονείς Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 13ου και 42ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου (17 άτομα).
   
 • Τέσσερις (04) Εκπαιδευτικές Συναντήσεις, διάρκειας 2 ωρών έκαστη, με θέμα: "Η διαχείριση των ορίων στην οικογένεια και το σχολείο", στις δασκάλες και τους γονείς των μαθητών της Β' τάξης του 3ου Δημοτικού σχολείου Νέας Αλικαρνασσού. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση και τις δασκάλες Β' τάξης του Σχολείου (20 άτομα).
   
 • Μία (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 2 ωρών, σε γονείς του 43ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου, με θέμα: "Παιδική επιθετικότητα. Ο ρόλος του γονέα σήμερα". Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου (75 άτομα).
   

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης