Επιμόρφωση Γονέων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ιανουάριος 2018 - Δεκέμβριος 2018)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 2018 έως Δεκέμβριος 2018 και είχαν πλαίσιο την επιμόρφωση Γονέων Μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

 • Πέντε (05) Ενημερωτικές Συναντήσεις, διάρκειας 03 ωρών έκαστη, με θέμα: "Ασφαλής πλοήγηση στο διαδίκτυο - Ο ρόλος του γονέα", σε γονείς μαθητών Ε’ και Στ’ τάξης, των εξής Δημοτικών Σχολείων Ηρακλείου: 5ο, 18ο, 19ο, 26ο, 30ο. Σε συνεργασία με τις Διευθύνσεις και τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Δημοτικών Σχολείων (98 άτομα). 
   
 • Τρεις (03) Ομάδες Γονέων με παιδιά προσχολικής - σχολικής ηλικίας (3 έως 12 ετών), 18 συναντήσεις, διάρκειας 02 ωρών έκαστη (34 άτομα).
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο, με θέμα: "Διαχείριση θυμού", 02 συναντήσεις, διάρκειας 03 ωρών έκαστη (14 άτομα). 
   
 • Μια (01) Ενημερωτική Συνάντηση για την Ομάδα Προσωπικής Ανάπτυξης Εφήβων, διάρκειας 02 ωρών, στους γονείς των συμμετεχόντων μαθητών του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου (04 άτομα). 
   
 • Μια (01) Ενημερωτική Συνάντηση, διάρκειας 03 ωρών, με θέμα: "Σύγχρονες εξαρτήσεις στην εφηβεία: ο ρόλος των γονέων", σε γονείς του Γυμνασίου Νέας Αλικαρνασσού. Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του Σχολείου (23 άτομα). 
   
 •  Μια (01) Εσπερίδα, διάρκειας 03 ωρών, με θέμα: "Το μαγικό ταξίδι της ενηλικίωσης", για γονείς του 16ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου (45 άτομα). 
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο, διάρκειας 03 ωρών, με θέμα: "Συγκρούσεις μέσα μας και μεταξύ μας: Πώς τις διαχειριζόμαστε;", για γονείς του 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Γαζίου. Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων (18 άτομα). 
   
 • Μια (01) Ομάδα σε Γονείς του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου - 3ου Δημοτικού Σχολείου Πολυδρόσου Γαζίου, 04 συναντήσεις, διάρκειας 02 ωρών έκαστη (16 άτομα). 
   
 • Δύο (02) Διαδραστικά Εργαστήρια για Μικρούς και Μεγάλους, διάρκειας 02 ωρών έκαστο, σε γονείς και παιδιά, με θέματα:
  α) "Μεταβάσεις, αλλαγές και άγχος" (8 γονείς και 10 παιδιά) 
  β) "Πάει ο παλιός ο χρόνος…" (8 γονείς και 11 παιδιά) 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης