Ομάδα Νηπιαγωγών

ΤΟ ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας οργανώνει Ομάδα Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, στο χώρο του (Μίνωος 67 & Μιχ. Αρχαγγέλου), η οποία θα αποτελείται από Νηπιαγωγούς του Νομού Ηρακλείου, ακολουθώντας το σκεπτικό και τη φιλοσοφία της «Εποπτείας Ομοτίμων».

Σκοπός είναι να παρέχει υποστηρικτικό και ανατροφοδοτικό έργο σε νηπιαγωγούν, ανταλλάσοντας υλικό, μεθόδους, πρακτικές από την εμπειρία τους, εμπλουτίζοντας τον κοινό τους στόχο και αντιμετωπίζοντας κοινές δυσκολίες.

Ημερομηνία έναρξης: Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2018, 18:00 - 20:00 (ο αριθμός των συναντήσεων θα καθοριστεί βάσει της φύσης των αιτημάτων). Προτεινόμενος αριθμός συναντήσεων: 6.

Η ομάδα θα αποτελείται από σταθερά μέλη και καθώς ο αριθμός είναι περιορισμένος θα σας παρακαλούσαμε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου 2018.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο 2810.313.222 και ώρες 10:00-13.00, κ. Χρυσουλάκη Άννα.

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης