Σεμινάριο: «Ενισχύοντας τη συναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών»

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου, διοργανώνουν σεμινάριο, συνολικής διάρκειας 20 ωρών, με τίτλο: «Ενισχύοντας τη συναισθηματική ανάπτυξη των μαθητών»

Το σεμινάριο απευθύνεται σε 20 εκπαιδευτικούς Δημοτικών Σχολείων όλων των ειδικοτήτων, οι οποίοι θα εκπονήσουν πρόγραμμα Σχολικών Δραστηριοτήτων σχετικό με τη συναισθηματική αγωγή και θα υλοποιηθεί σε πέντε συναντήσεις (μια συνάντηση ανά μήνα), από τον Νοέμβριο του 2018 έως τον Απρίλιο του 2019.

Η πρώτη συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 30/11/2018, ώρες: 17:00-21:00, στο χώρο του ΚΕΣΑΝ - Κέντρου Πρόληψης (Μίνωος 67 & Μιχ. Αρχαγγέλου, 4ος όροφος, Θέρισσος), ενώ οι υπόλοιπες συναντήσεις θα καθοριστούν κατόπιν συνεννόησης με τους συμμετέχοντες.

Οι αιτήσεις γίνονται αποκλειστικά μέσα από ψηφιακή πλατφόρμα αιτήσεων στον ιστότοπο: https://goo.gl/forms/MUdbSQsj17K3Nqw32.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων ορίζεται η Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018 και θα προηγηθούν εκπαιδευτικοί οι οποίοι δεν έχουν παρακολουθήσει σχετικό σεμινάριο στο παρελθόν.

Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Έγκριση σεμιναρίου

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης