Σεμινάριο για Διευθυντές/ντριες των 4/θ και άνω Σχολικών Μονάδων της Διεύθυνσης Π.Ε. Ηρακλείου με θέμα: «Πρώτες Βοήθειες - Διασώστες σε δράση»

H  Ομάδα Εθελοντών Παιδείας του Δήμου Ηρακλείου σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Καινοτομίας, το ΕΚΑΒ Ηρακλείου, η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης, το Τμήμα Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Π.Ε. Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης, το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου και το Ίδρυμα Τεχνολογίας και Έρευνας - Εργαστήριο Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου - Υπολογιστή διοργανώνουν σεμινάριο για Διευθυντές/-ντριες 4/θ κι άνω Δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου με τίτλο: «Πρώτες Βοήθειες - Διασώστες σε δράση».  

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί, χωρίς να παρακωλύεται η ομαλή λειτουργία των σχολείων, στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (Κορωναίου 9, αίθουσα Καστελλάκη), την Τρίτη 24 Απριλίου 2018 και ώρα 10:00-13:30.

Για την ομαλότερη προετοιμασία του σεμιναρίου, οι Διευθυντές/-ντριες των 4/θ κι άνω δημοτικών Σχολείων της Διεύθυνσης μπορούν να συμπληρώσουν την ψηφιακή αίτηση στην ιστοσελίδα: https://goo.gl/forms/MHeAI3yPKyS54t5e2

Πρόγραμμα

09:30-10:00 Προσέλευση

10:00-10:30 Χαιρετισμοί - Συντονισμός: Εκπρόσωπος της Ομάδας Εθελοντών Παιδείας Δήμου Ηρακλείου (Ο.Ε.ΠΑΙ.Δ.Η.)
Περιφέρεια Κρήτης
Αντιδημαρχία Παιδείας, Δια βίου Μάθησης και Καινοτομίας
Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Κρήτης
Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ηρακλείου

10:30-10:45 Πρόληψη & Πρώτες Βοήθειες, Ειρήνη Στρατάκη, ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου

10:45-11:30 Λογισμικό του προγράμματος «Διασώστες σε δράση», Βανέσσα Νερούτσου, Αντώνης Χατζηαντωνίου,  Δημ. Γραμμένος, Εργαστήριο Αλληλεπίδρασης Ανθρώπου - Υπολογιστή, Ινστιτούτο Πληροφορικής, Ίδρυμα Τεχνολογίας & Έρευνας

11:30-12:30 Πρόγραμμα «Διασώστες σε δράση» - Εισαγωγή, Στόχοι & Ανάπτυξη του προγράμματοςΜαρία Μελεσσανάκη, Ευφροσύνη Ματθαιάκη, Εύα Στεφανάτου, Γιώργος Αλατσάκης, Βαρβάρα Χρόνη, Χαράλαμπος Στεφανάτος, Μέλη από την Παιδαγωγική Ομάδα του προγράμματος, το ΕΚΑΒ Ηρακλείου και την Ο.Ε.ΠΑΙ.Δ.Η.

12:30-12:45 Διάλειμμα (καφές - προσφορά από το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Π/θμιας Εκπ/σης «Δομήνικος Θεοτοκόπουλος»)

12:45-13:00 Βιωματική προσέγγιση περιστατικών, Μάγδα Ζεάκη, Μιχ. Ζερβόπουλος, Γιώργος Σωτηρόπουλος, Μιχ. Μαρκάκης, ΕΚΑΒ Ηρακλείου

13:00-13:30 Συζήτηση - Συμπεράσματα

Σεμινάριο για Πρώτες Βοήθειες (έγκριση)

 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης