Βιωματικό Εργαστήριο: «Στον έρωτα... ΑΠΙΚΟ»

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου, σε συνεργασία με τον ΟΚΑΝΑ και το περιοδικό ΑΠΙΚΟ σας προσκαλούν στο θεματικό Βιωματικό Εργαστήριο: «Στον έρωτα... ΑΠΙΚΟ».

Με οδηγό τα κείμενα και τις εικόνες του 2ου τεύχους, με τίτλο: «Περί έρωτος», σας καλούμε να περιπλανηθούμε στο αθέατο σύμπαν των συναισθημάτων που γεννούν οι έρωτες της ζωής μας. 

Να ανιχνεύσουμε τη «μέγιστη κοινωνική αξία του έρωτα», αφού «προϋποθέτει τον ΑΛΛΟ, έχει τη δύναμη να μας κάνει ευάλωτους,… ανοιχτούς στο διαφορετικό και εν τέλει μας επιτρέπει να αναγνωρίσουμε τον άλλο και τον εαυτό μας» (Σημείωμα Σύνταξης ΑΠΙΚΟ).

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 18 Απριλίου 2019, ώρα: 18:00-20:00, στο χώρο του Προγράμματος MOVERE του ΚΕΣΑΝ - Κέντρου Πρόληψης (Πλατεία Κύπρου & Λεώφ. Κνωσού, απέναντι από την Όαση, στο ισόγειο του 7ου Δημοτικού Σχολείου).

Το εργαστήριο είναι δωρεάν και θα συμμετέχουν έως 25 άτομα (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Παρακαλώ δηλώστε τη συμμετοχή σας στην παρακάτω φόρμα: 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης