Εκδήλωση για την "Ημέρα της Μητέρας"

12-05-2018 12:30

Με αφορμή τον παγκόσμιο εορτασμό της Ημέρας της Μητέρας, η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής Ηρακλείου και η Δημοτική Επιτροπή Ισότητας Ηρακλείου, σε συνεργασία με το Μουσείο Φυσικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Κρήτης, με τους Φίλους του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης και την Αναπτυξιακή Ηρακλείου, γιορτάζουν από κοινού την Ημέρα της Μητέρας και της μητρότητας, το Σάββατο 12 Μαΐου 2018 και ώρα 10:30 το πρωί.

Στον μοναδικό και φιλόξενο χώρο της έκθεσης του Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Πανεπιστημίου Κρήτης σας περιμένουμε να παίξουμε με τα "Παιχνίδια του Κόσμου", που παραχωρούνται ευγενικά από το ΚΕ.Σ.Α.Ν. - Κέντρο Πρόληψης. 

Παράλληλα, θα δημιουργήσουμε ξεχωριστές ζωγραφιές γράφοντας τις ευχές μας σε χειροκατασκευές, που θα επιμεληθούν οι υπεύθυνοι του Μουσείου και θα παρακολουθήσουμε ταινίες μικρού μήκους.

Ωφελούμενοι του Προγράμματος «Εστία»*, γονείς με τα παιδιά τους, θα ξεναγηθούν στην Έκθεση του Μουσείου και παράλληλα θα περάσουμε μαζί ένα πλούσιο, δημιουργικό, διαγενεακό πρωινό, που επιμελήθηκαν από κοινού οι συνδιοργανωτές.

Γενική είσοδος: 5 Ευρώ

Έκθεση Μουσείου Φυσικής Ιστορίας Κρήτης
Λεωφόρος Σοφοκλή Βενιζέλου (Κόλπος Δερματά)
Τηλ: +30 2810 282740, +30 2810 393630

Υπό την Αιγίδα της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής Δήμου Ηρακλείου Κρήτης  

*Το πρόγραμμα «Εστία» είναι το πρόγραμμα της Ύπατης Αρμοστείας, φιλοξενίας των προσφύγων στην Κρήτη, το οποίο υλοποιεί η Αναπτυξιακή Ηρακλείου, σε συνεργασία με τους Δήμους. 

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης