Βιωματικό Σεμινάριο: «Αλήθεια ή Θάρρος; Ένα παιχνίδι σχέσεων»

28-02-2018
09:00 to 14:00

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Ηρακλείου (Κ.Π. Ο.ΚΑ.ΝΑ.), σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών στην Πρόληψη «Η Ομάδα», οργανώνει κύκλο Συναντήσεων Επαγγελματιών Κοινωνικών και Ανθρωπιστικών Σπουδών, με στόχο την ανταλλαγή γνώσεων και εμπειριών. 

Η γνώση δεν έχει καμιά αξία, εκτός αν την εφαρμόσεις κάπου, είπε ο Α. Τσέχωφ και ο Ρ. Μπαχ συνεχίζει ότι «Διδάσκεις καλύτερα αυτό που περισσότερο χρειάζεσαι να μάθεις». Συνεχίζοντας να ανταλλάσουμε όσα διδαχθήκαμε, μαθαίνουμε όλοι ουσιαστικά.

Σας προσκαλούμε στο χώρο του ΚΕΣΑΝ - Κέντρου Πρόληψης (Μίνωος 67& Μιχ. Αρχαγγέλου), την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 09:00-14:00 για την πρώτη συνάντηση για να μάθουμε παίζοντας!

Θα πραγματοποιηθεί παρουσίαση του παιχνιδιού «Αλήθεια ή Θάρρος; Ένα παιχνίδι σχέσεων», το οποίο και δημιουργήθηκε από μέλη του Συλλόγου Εθελοντών στην Πρόληψη «Η Ομάδα»

Συντονίστριες:
Αλατζόγλου Μαρία, Ψυχολόγος Β.Γ.Ν.Η.
Γυπαράκη Δήμητρα, Ψυχολόγος, Σύλλογος Εθελοντών στην Πρόληψη «Η Ομάδα».

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης