Επιμόρφωση Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Ιανουάριος 2017 - Δεκέμβριος 2017)

Σύμφωνα με τον κατατεθειμένο και εγκεκριμένο από τον Ο.ΚΑ.ΝΑ. προγραμματισμό του ΚΕ.Σ.Α.Ν. ως Αστική Εταιρεία, οι δραστηριότητες που αναπτύχθηκαν το χρονικό διάστημα Ιανουάριος 2017 έως Δεκέμβριος 2017 και είχαν πλαίσιο τη Σχολική Κοινότητα Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, αφορούν: 

Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση: 

 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο, διάρκειας 04 ωρών, σε δασκάλους του Ευρωπαϊκού Σχολείου, με θέμα: "Διαχείριση συγκρούσεων και καλλιέργεια κλίματος αποδοχής και συνεργασίας στην τάξη και στον εργασιακό χώρο". Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου (25 άτομα). 
   
 • Τέσσερα (04) Βιωματικά Εργαστήρια, διάρκειας 04 ωρών έκαστο, σε δασκάλους και νηπιαγωγούς, με θέμα: "Ανάπτυξη προσωπικών και κοινωνικών δεξιοτήτων στην παιδική ηλικία: Ο ρόλος των συναισθημάτων". Σε συνεργασία με τον Υπεύθυνο του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (89 άτομα). 
   
 • Δύο (02) Επιμορφωτικές Ημερίδες, διάρκειας 05 ωρών έκαστη, σε δασκάλους Γ’ και Δ’ τάξης, με θέμα: "Πρακτικές για τη δημιουργία θετικού κλίματος στη σχολική τάξη: Η επικοινωνία, οι σχέσεις, οι αξίες", των εξής δημοτικών σχολείων: Αγίας Πελαγίας, Ροδιάς, Τυλίσου, Φόδελε, 1ο, 2ο Αγίας Μαρίνας, 1ο, 2ο, 3ο Γαζίου, 1ο, 2ο Κρουσώνα, 25ο, 26ο, 27ο, 34ο, 40ο, 43ο Ηρακλείου. Σε συνεργασία με τη Σχολική Σύμβουλο της 3ης Εκπαιδευτικής Περιφέρειας της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (51 άτομα). 

Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση:

 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο, διάρκειας 04 ωρών, σε καθηγητές του Ευρωπαϊκού Σχολείου, με θέμα: "Διαχείριση συγκρούσεων και καλλιέργεια κλίματος αποδοχής και συνεργασίας στην τάξη και στον εργασιακό χώρο". Σε συνεργασία με τη Διεύθυνση του σχολείου (25 άτομα). 
   
 • Ένα (01) Βιωματικό Εργαστήριο, διάρκειας 02 ωρών, σε καθηγητές, με θέμα: "Συνομιλώντας με τους Έρωτες Ήρωες". Στο πλαίσιο της διημερίδας: "Έρως - Αντέρως: Η Τέχνη της συν - Ύπαρξης", 2017, σε συνεργασία με την Υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου και το Σύλλογο Εθελοντών στην Πρόληψη "Η Ομάδα" (15 άτομα). 
   
 • Ένα (01) Επιμορφωτικό Σεμινάριο "Στα χρόνια της Εφηβείας", 3 συναντήσεις, διάρκειας 14 ωρών, σε καθηγητές, με θέματα: "Δουλεύοντας με ομάδες μέσα στην τάξη. Πρακτικές για τη δημιουργία κλίματος αποδοχής και συνεργασίας" και "Στα χρόνια της εφηβείας… Αλλαγές, σχέσεις, αξίες, συναισθήματα". Σε συνεργασία με την Υπεύθυνη του Γραφείου Σχολικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ηρακλείου (21 άτομα).

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης