Μήνυμα Προέδρου

Η Δημοτική Αρχή Ηρακλείου έχει ως πρωταρχικό στόχο της την ενημέρωση των πολιτών και τη διεύρυνση της κοινωνικής προσφοράς. 

Στα πλαίσια αυτά επιδιώκει να προσφέρει μία σειρά από χρήσιμες πληροφορίες, που θα βοηθήσουν στην έγκυρη και αποτελεσματική αντιμετώπιση των κινδύνων, που συνδέονται με την εξάρτηση από τις διάφορες ουσίες, που υπονομεύουν και τελικά καταστρέφουν την ανθρώπινη ζωή. 

Η πρόληψη και η υπεύθυνη ενημέρωση με επιστημονικά δεδομένα είναι οπωσδήποτε πολύ πιο αποτελεσματική από την ευκαιριακή αντιμετώπιση χωρίς μέθοδο και σύστημα. 

Το ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης, στη μέχρι τώρα λειτουργία του, έχει βοηθήσει σημαντικά και η προσφορά του είναι μεγάλη. 

Η προσπάθεια και η συμβολή του Δήμου για ενημέρωση και πρόληψη στο τεράστιο αυτό θέμα είναι συνεχής, γιατί πεποίθησή μας είναι ότι η αντιμετώπιση κάθε κοινωνικού προβλήματος περιλαμβάνεται στις βασικές μας υποχρεώσεις. 

Βασίλης Λαμπρινός
Δήμαρχος Ηρακλείου
Πρόεδρος Αστικής Μη Κερδοσκοπικής Εταιρείας
ΚΕΣΑΝ - Κέντρο Πρόληψης Ηρακλείου Κρήτης

Νέα - Ανακοινώσεις

Βρείτε μας στο facebook

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Χρησιμοποιήστε την παρακάτω φόρμα εγγραφής για να μπορείτε να λαμβάνετε τα ενημερωτικά newsletter του ΚΕΣΑΝ.

* Τα στοιχεία που δίνετε θα κρατηθούν αυστηρά εμπιστευτικά και δεν πρόκειται να δοθούν σε τρίτους για κανένα λόγο. Τo email εγγραφής σας πρέπει να αντιστοιχεί σε αληθινό email.Έχετε το δικαίωμα να ακυρώσετε την εγγραφή σας οποιαδήποτε στιγμή.

σχεδιαση - υλοποιηση : δημος Ηρακλειου - τμημα πληροφορικης - γραφειο ηλεκτρονικης διακυβερνησης